Komt u er tijdens het project achter dat de schroefgaten niet mooi zijn weggewerkt. Dan zijn de eindkappen/stickers bij Viltspecialist de oplossing voor uw project! Wij hebben alle kleuren en modellen beschikbaar voor ieder project.
Bent u geïnteresseerd in één van de kleuren? Dan kunt u het artikelnummer aan ons doorgeven via het onderstaande contact formulier, zodat wij u meer informatie kunnen geven omtrent de desbetreffende kleur.
Schroef afdekkappen Viltspecialist
Schroef afdekkap stickers zijn kleine maar belangrijke accessoires die zorgen voor een nette en professionele afwerking van bevestigingsschroeven. De stickers zijn ontworpen om schroefkoppen volledig te bedekken, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijker zijn, maar ook functionele voordelen bieden.

Met schroef afdekkappen kunt u een glad en uniform oppervlak creëren, vrij van zichtbare schroefkoppen. Dit draagt bij aan een strakke uitstraling en voorkomt dat schroeven per ongeluk worden blootgesteld of beschadigd, wat zorgt voor een mooie afwerking en de scherpe randen wegwerkt. 
Bovendien bieden schroef afdekkappen bescherming tegen corrosie en roestvorming, waardoor de levensduur van de schroeven wordt verlengd. Ze dienen ook als een barrière tegen stof, vuil en vocht, wat de duurzaamheid en prestaties van de bevestigingsmaterialen verbetert. 
Beschikbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, kunnen schroef afdekkappen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw project. Of het nu gaat om houtbewerking, meubelproductie of algemene constructie, schroef afdekkappen voegen een professionele afwerking
toe aan uw werk en dragen bij aan de algehele kwaliteit en uitstraling van uw creaties.

Mogelijkheden:
De stickers kunnen in de volgende afmetingen geproduceerd worden:
- ø 9
- ø 13
- ø 14
- ø 16
- ø 20
- ø 25
- ø 30
- ø 35
- ø 40
Dikte sticker
- 0,45mm

Gewenste kleur doorgeven