Flor | Mede-eigenaar

Binnen Viltspecialist ben ik werkzaam als content creator & marketing analist. Het is mijn streven om Viltspecialist een zo'n gebruiksvriendelijke webshop te laten zijn voor u als consument. Daarnaast doe ik marketing analyses om een zo groot mogelijk bereik te behalen. Mijn doel is om de consumenten gemakkelijk antwoord te geven op hun vragen, via een duidelijke website.

Flor@viltspecialist.nl

Stijn | Mede-eigenaar

Binnen Viltspecialist ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en werk ik als product analist. Naast dat ik de verantwoordelijkheid draag over het analyseren van onze producten, houd ik mij ook dagelijks bezig met de in- en verkoop van nieuwe producten. Mijn doel is om al onze klanten tevreden te stellen door bruikbare en kwalitatief hoogstaande producten aan te leveren.

Stijn@viltspecialist.nl

Justin | Sales Manager

Als Sales Manager bij Viltspecialist houd ik mij bezig met nieuwe en bestaande relaties. Mijn dagen zijn gewijd aan het begrijpen van klantbehoeften en het aanbieden van oplossingen op maat met onze hoogwaardige viltproducten. Met diepgaande kennis van ons assortiment bouw ik bruggen tussen het bedrijf en onze gewaardeerde klanten.

Justin@viltspecialist.nl

Groeiend bedrijf

Stijn & Flor zijn de oprichters van FSW-Trading B.V. waaronder Viltspecialist valt. Door de jaren heen zijn er diverse leveranciers met ons gaan samenwerken. Waardoor er een groot assortiment aangeboden kan worden tegen een scherpe prijs.