Zakelijk (gepersonaliseerd) bestellen bij Viltspecialist.nl.
Als marktleider op het gebied van meubelvilt in Nederland voorzien wij naast particulieren klanten, ook grootschalig aan diverse ondernemers.
Mede dankzij onze diverse groep van klanten en leveranciers blijven wij non-stop op de hoogte van de nieuwste trends rondom vilt en ander meubelbeslag. Ons assortiment zal dan ook regelmatig aangevuld worden met nieuwe artikelen.
Klik op de afbeeldingen hieronder voor de gewenste informatie per sector:

Waarom zakelijk bij Viltspecialist?

Momenteel bestaat ons assortiment uit diverse soorten plakvilt, stoeldoppen, insteekdoppen en meubelbeslag. Maar uiteraard, zoals de naam Viltspecialist al aanduidt bent u bij ons op het juiste adres voor uw aankoop van meubelvilt. Wij verkopen dit product in verschillende kleuren, materialen en afmetingen met hoogstaande kwaliteit van onze leveranciers, wat bij ons gecontroleerd wordt voordat wij het bij u afleveren. Wij kunnen hierdoor garanties en services aanbieden, zodat u als klant tevreden bent en blijft.

Op aanvraag kunnen wij uw order geheel naar uw wens personaliseren. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen direct voor u aan de slag gaan!

Bekijk onderstaande link voor al onze kleuren vilt:

Kleurenwaaier: Klik hier voor de kleurenwaaier

Contact opnemen