U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@viltspecialist.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 • Hoe meld je een retour aan? 

Een retourzending meld je aan volgens: 

 1. Neem contact op met de klantenservice en vraag een modelformulier op.

 2. Verstuur het modelformulier voor herroeping op naar het volgende mailadress: info@viltspecialist.nl. Of stuur dit formulier op met de post naar ons adres.

  U kunt het product ook retour aanmelden via de mail. Echter willen wij graag van u dat de volgende punten in de mail staan aangegeven;
  - Wat is je ordernummer?
  - Welk product wens je te retourneren?
  - Wat is hier de reden van? (Daar leren wij van)(niet verplicht)
  - Wil je je geld terug of een nieuw product?
  - Wat is de staat van het product?
  - Is het product in gebruik genomen?-
  - Wat is de staat van de verpakking?

 • Hoe maak je de retourzending gereed?

Plaats de producten + retourformulier in de originele verpakking terug, niet de originele verpakking? Geen probleem, probeer een alternatief om de producten veilig terug te sturen. Frankeer de zending met het juiste bedrag en plaats deze in een brievenbus, of laat deze frankeren bij een PostNL punt. 

 • Is het retourneren gratis?

Nee bij Viltspecialist.nl is het retourneren niet gratis. Wel ontvangt u de verzendkosten terug die u bij de aankoop van uw producten heeft betaald*. 

*Zodra u 2 artikelen Heeft besteld en 1 terug stuurt en de andere behoudt, dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.

 •  Wanneer ontvang ik het betaalde bedrag terug?

Zodra uw retour bij ons binnen gekomen is volgens de retourvoorwaarden, verwerken wij dezelfde werkdag nog uw retourzending. Zodra uw retourzending geaccepteerd is en verwerkt, ontvangt u een mailtje hierover. Vervolgens zal het aankoopbedrag binnen 1 tot en met 3 werkdagen terug gestort worden op uw betaalrekening.

 

Is iets nog niet helemaal duidelijk? 

Zijn er nog bepaalde punten die onduidelijk zijn omtrent het retourneren van een product? Neem dan contact met ons op via info@viltspecialist.nl.