Opgericht in 2020, is Viltspecialist.nl uitgerold tot een gespecialiseerde webshop van meubelbeslag en -vilt. Meubelbeslag omvat diverse (huis)artikelen, zoals deurstoppers, tafelhoekbeschermers, schroefhaken en nog veel meer. Voor een uitgebreid overzicht, verwijzen wij u graag door naar onze Assortimentpagina > assortiment.

Binnen ons bedrijf ligt de focus op kwaliteit en vakkundigheid. Daarnaast staat ook klanttevredenheid bij ons zeer hoog in het vaandel, vandaar dat wij alleen scherp-geprijsde producten van topkwaliteit verkopen.  

Met ons assortiment hopen wij een breed scala aan consumenten te voorzien van ondersteuning bij het beschermen, verfijnen en ordenen van meubels en huisartikelen. 

Aangezien er niks prettiger is dan uw gewenste producten zo snel mogelijk in huis te hebben, streven wij er ten alle tijden naar om orders die vóór 15:00u besteld zijn, dezelfde dag te verzenden.

Viltspecialist zit sinds november 2022 in een nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein BPA12 in Waddinxveen. Viltspecialist levert alles vanuit eigen voorraad, hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en weten wij precies wat wij verkopen aan de consumenten.

Oprichters Flor (links) & Stijn (rechts). 

Flor(links) & Stijn(rechts)

Viltspecialist.nl valt onder het bedrijf FSW-Trading B.V.