Krassen op PVC Vloer door Stoelen

Krassen op PVC vloer door stoelen

Heb je een prachtige PVC vloer in huis en wil je deze graag zo lang mogelijk mooi houden? Dan ben je hier bij Viltspecialist aan het juiste adres! We willen je graag vertellen welke producten je kunt gebruiken van de Viltspecialist om je PVC vloer te beschermen tegen krassen van stoelen. Zo blijft je vloer in topconditie en kun je er nog jaren van genieten

Viltglijders voor onder stoelpoten

Een van de meest effectieve manieren om je PVC vloer te beschermen tegen krassen van stoelen, is door viltglijders onder de stoelpoten te bevestigen. Deze glijders zijn gemaakt van zacht vilt, waardoor ze soepel over de vloer glijden en geen krassen achterlaten. Viltglijders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat er altijd wel een geschikt exemplaar voor jouw stoelen te vinden is. 

Zelfklevend vilt

Naast viltglijders kun je ook kiezen voor zelfklevend vilt. Dit vilt is voorzien van een plaklaag, waardoor je het eenvoudig op de onderkant van de stoelpoten kunt bevestigen. Zelfklevend vilt is verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren, zodat je het perfect kunt afstemmen op jouw stoelen en vloer. Let er wel op dat je het vilt regelmatig controleert op slijtage, zodat je het op tijd kunt vervangen en je vloer optimaal beschermd blijft.

Viltstrips

Voor stoelen met langwerpige poten zijn viltstrips een goede oplossing. Deze strips zijn gemaakt van stevig vilt en kunnen eenvoudig op maat geknipt worden. Vervolgens bevestig je de viltstrips met behulp van de plaklaag op de onderkant van de stoelpoten. Zo voorkom je krassen op je PVC vloer en glijden je stoelen soepel over de vloer.

Er zijn dus verschillende producten van de Viltspecialist beschikbaar om je PVC vloer te beschermen tegen krassen van stoelen. Of je nu kiest voor viltglijders, zelfklevend vilt of viltstrips, met deze oplossingen zorg je ervoor dat je vloer in perfecte staat blijft. We hebben ook nog een optie om te bekijken welke viltjes het beste bij een PVC vloer past, zo kun je onbezorgd genieten van je prachtige PVC vloer!

Laat een reactie achter