Krassen op PVC Vloer

Krassen PVC vloer

Heb je een prachtige PVC vloer in huis en wil je deze graag beschermen tegen krassen? We hebben bij Viltspecialist diverse oplossingen daarvoor. We willen je daarom ook graag vertellen welke producten je kunt gebruiken om je PVC vloer in topconditie te houden. Zo kun je nog jarenlang genieten van je mooie vloer

Viltglijders voor onder je meubels

Een van de grootste veroorzakers van krassen op je PVC vloer zijn je meubels. Denk bijvoorbeeld aan stoelen die je aanschuift of een zware kast die je verplaatst. Om dit te voorkomen, kun je viltglijders onder je meubels bevestigen. Deze glijders zijn gemaakt van vilt en zorgen ervoor dat je meubels soepel over de vloer glijden zonder krassen achter te laten. Er zijn verschillende soorten viltglijders verkrijgbaar, zoals zelfklevende viltjes en viltglijders met een schroef. Kies de variant die het beste past bij jouw meubels en je PVC vloer is beschermd!

Vloerbeschermers voor je bureaustoel

Werk je veel thuis en zit je vaak op een bureaustoel? Dan is het belangrijk om je PVC vloer te beschermen tegen de wieltjes van je bureaustoel. Deze kunnen namelijk flinke krassen veroorzaken. Gelukkig zijn er speciale vloerbeschermers verkrijgbaar die je onder je bureau kunt leggen. Deze beschermers zijn gemaakt van een stevig materiaal en zorgen ervoor dat de wieltjes van je bureaustoel geen direct contact maken met je PVC vloer. Zo blijft je vloer krasvrij.

Viltstrips voor deur- en raamkozijnen

Ook deur- en raamkozijnen kunnen krassen veroorzaken op je PVC vloer. Door het openen en sluiten van deuren en ramen kunnen er soms scherpe randjes langs de vloer schrapen. Om dit te voorkomen, kun je viltstrips aanbrengen op de onderkant van deur- en raamkozijnen. Deze strips zijn gemaakt van zacht vilt en zorgen ervoor dat er geen krassen ontstaan op je vloer.

Met deze producten van de Viltspecialist bescherm je jouw PVC vloer optimaal tegen krassen. Zo blijft je vloer langer mooi en kun je er volop van genieten. Neem een kijkje in het assortiment van de Viltspecialist en kies de producten die het beste bij jouw situatie passen. Veel succes!

Laat een reactie achter