Bescherming Vloer tegen Stoelpoten

Bescherming vloer tegen stoelpoten

Ben je op zoek naar een manier om je vloer te beschermen tegen krassen en beschadigingen veroorzaakt door stoelpoten? Dan ben je bij de Viltspecialist aan het juiste adres! We zullen je graag meer over de verschillende producten vertellen die je kunt gebruiken om je vloer te beschermen

Viltglijders voor stoelpoten

Een van de meest populaire oplossingen om je vloer te beschermen zijn viltglijders. Deze glijders zijn voorzien van een laagje vilt aan de onderkant, waardoor ze eenvoudig onder de stoelpoten te bevestigen zijn. Ze zorgen ervoor dat je stoelen soepel over de vloer glijden, zonder krassen of andere beschadigingen achter te laten. Viltglijders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je altijd een geschikte variant voor jouw stoelen kunt vinden.

Zelfklevend vilt

Een andere optie om je vloer te beschermen is het gebruik van zelfklevend vilt. Dit vilt is voorzien van een plaklaag aan de achterzijde, waardoor je het eenvoudig op de stoelpoten kunt bevestigen. Net als bij de viltglijders zorgt het vilt ervoor dat je stoelen soepel over de vloer glijden, zonder beschadigingen te veroorzaken. Zelfklevend vilt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd een passende oplossing voor jouw stoelen kunt vinden.

Vloerbeschermers voor buisframe stoelen

Heb je stoelen met een buisframe? Dan zijn speciale vloerbeschermers voor buisframe stoelen een goede oplossing. Deze beschermers zijn speciaal ontworpen om een ronde vorm van het buisframe te volgen en zijn voorzien van een laagje vilt aan de onderzijde. Hierdoor glijden je stoelen soepel over de vloer, zonder krassen of beschadigingen achter te laten.

Er zijn dus verschillende producten van de Viltspecialist beschikbaar om je vloer te beschermen tegen stoelpoten. Of je nu kiest voor viltglijders, zelfklevend vilt of vloerbeschermers voor buisframe stoelen, je kunt erop vertrouwen dat je vloer in goede handen is. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte oplossing voor jouw stoelen!

Laat een reactie achter