Meubelvilt collectie van Viltspecialist.nl

Last van loslatende viltjes onder uw meubilair? Wij Viltspecialist.nl hebben de oplossing voor bijna elke meubilair.
Wij bieden gespecialiseerd meubelvilt aan voor onder: stoelen, banken, tafels, kasten, bedden, borrelplanken, potten en vazen.
Op deze pagina kunt u gemakkelijk navigeren door onze ruime collectie meubelvilt, met gebruik van de onderstaande tegels.
De collectie bestaat uit; Zelfklevend plakvilt, zelfklevend antislip viltstoelpootdoppen, viltglijders met spijkers of schroeven, buisframe slede viltglijderszelfklevend plakvilt op rol, vloerglijders teflon en insteekdoppen viltglijders.

Waarom meubelvilt van Viltspecialist.nl?

Meubelvilt nodig voor een bepaald soort vloer en stoelpoten? Bij Viltspecialist.nl hebben wij de oplossing, door de jaren heen hebben wij een groot assortiment meubelvilt ontwikkeld. Het meubelvilt binnen ons assortiment wordt uitgekozen op kwaliteit en functionaliteit, zodat u het perfecte artikel in huis ontvangt. Ons meubelvilt is toepasbaar voor: Stoelpoten, tafelpoten, kastpoten, Potten, vazen en buitenstoelen.

Denk hierbij aan de zelfklevende plakvilt rollen op een meter, deze kunt u naar eigen maat knippen om toe te passen voor diverse situaties. Of de stoelpootdoppen van Viltspecialist die toepasbaar zijn voor zowel binnenhuis, maar ook buitenshuis. Binnen de collectie stoelpootdoppen bieden wij diverse soorten aan; Omdoppen, insteekdoppen (inbuis) en stoelpootsokken. De omdopen zijn de meest voorkomende stoeldoppen, deze brengt u gemakkelijk en snel aan om de stoelpoot heen. De insteekdoppen zijn doppen die in de buis van de stoelpoot gaan, de keuze tussen beide moet u maken aan de hand van uw soort vloer. De stoelpootsokken van Viltspecialist zijn de meest gewilde stoelpootdoppen, omdat deze gemakkelijk om diverse stoelpoten passen: ronde, vierkante, ovale en rechthoekige de stoelpootsokken passen er omheen.

Bekijk gemakkelijk alle collecties meubelonderzetters aan de hand van de tegels hierboven. Niet gevonden wat u zocht? Vraag vrijblijvend advies aan van onze specialisten, dit kunt u doen door gebruik te maken van de Livechat, mailen en/of te bellen.

Keuze hulp nodig?